11 May, 2009

"Veatza asta...."





... este tricoul pe care l-a primit cadou varumiu de ziua lui de la colegi.
Pentru ei viata se complica prin formule matematice, dar cum ramane cu ceilalti, care nu sunt sau nu au fost la Politehnica?

Cred ca in fond fiecare isi alege modul lui de a-si complica "veatza", pentru ca simplu=plictisitor si rezulta ca(ca sa mentin stilul matematic :D) unii se angajeaza, altii se tin de facultate, altii isi inseala sotiile, sau ele pe ei, unii fura :))... posibilitatile sunt infinite.

Anyway, gandul zilei ar fi ca daca tot ne complicam viata, macar hai sa o facem intr-un mod frumos si constructiv. Sa nu mai tocim nervii altora si nici sa nu-i mai lasam pe altii sa ne omoare neuronii, pentru ca "veatza e scurta" si trebuie traita la maxim... cu bucurie si optimism :D

Nu degeaba se spune :

" VIATA E SCURTA, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti!!! "


3 comments:

  1. multumesc la fel :)
    nu e ea asa usoara...dar depinde si din ce unghi privim lucrurile...

    ReplyDelete
  2. Viata se complica de la sine, noi doar plutim pe acelasi curs, unii in barci mai mici altii in iahturi...
    Se ingroasa treaba cand cei din prima categorie incep sa lupte ptr ce au si ceilalti iar cei din a doua nu mai fac fata sa-si intretina "bijuteria".
    Evolutia devine din ce in ce mai costisitoare si mai complicata, nici iubirea nu mai e atat de simpla pe cat se credea :p
    Am incheiat citatu :)) din ..mine :D

    ReplyDelete

just be nice